Smaakvol vakmanschap van de bovenste plank

Topkwaliteit, voor minder doen we het niet

Als kleinere speciaalzaak richten we ons 100% op smakelijke kwaliteit. We gebruiken enkel ambachtelijke roomboter van de zuiverste soort. En selecteren onze grondstoffen streng, voor een uitmuntend resultaat.

Maar daar stopt het niet. Want we kiezen bewust voor trage kneders en lange rusttijden voor onze broden. We nemen de tijd om te bakken. Zodat alle smaken mooi tot hun recht kunnen komen.


Vernieuwde toonzaal van je bakker (Grobbendonk)

Kiezen doe je in onze recent vernieuwde toonzaal, waar al onze producten op je liggen te wachten.

Zet je tanden in onze versgebakken broden. Kies de koeken of het gebak dat je doet watertanden. Of doe jezelf een plezier met een artisanaal bereid taartje. Oh ja, onze tijgerpistoleetjes, worstenbroodjes en appelbollen zijn klassiekers in de streek – zeker proberen, dus!

Natuurlijk neem je ook je favoriete charcuterie mee naar huis. En voor de zoetebekken verkopen we een onweerstaanbaar lekker assortiment aan huisbereide pralines én roomijs.


Verfijnd en ambachtelijk vakmanschap – sinds 1994

Bakker Peter leerde de stiel aan het befaamde Piva in Antwerpen, waarna hij zijn ambacht verfijnde bij de beste bakkers en patissiers van ’t Stad. In 1994 nam hij samen met zijn vrouw de bakkerij in Grobbendonk over. Die ze samen omtoverden tot een moderne, warme zaak.

Zoek je een bakker in Grobbendonk? Kom dan het assortiment van Bakkerij Verheyden ontdekken. Parkeren kan om de hoek én voor de deur – maar vergeet je schijf niet te zetten.


Tot binnenkort!

Bakkerij Verheyden

Bakker in Grobbendonk?

Naar de bakker in Grobbendonk? Kies voor een échte warme bakker, die zijn broden, koeken, patisserie en taarten bakt op ambachtelijke wijze. Kom snel langs...

... Of plaats je bestelling eenvoudig online!

Openingsuren

maandag 06:30 - 17:00
dinsdag 06:30 - 17:00
woensdag 06:30 - 12:30
donderdag 06:30 - 17:00
vrijdag Gesloten
zaterdag 07:00 - 14:00
zondag 07:00 - 14:00